Zwem oordoppenZwem oordoppen

Zwem oordoppen die water tegen houden én geluid!

De actieve watersporter weet het. Regelmatig water in het oor is vervelend. Het irriteert de gehoorgang, beperkt het horen en geeft vervelende geluidseffecten. Daarom heeft No Noise speciale zwem oordoppen ontwikkeld voor de actieve watersporter. Deze zwem oordoppen houden niet alleen water, maar ook schadelijke tonen tegen die anders het gehoor permanent kunnen beschadigen.

Lekker op het water, zonder water in je oren!

Waterskiërs en jetski bestuurders weten het. Er komt heel wat geluid uit die apparaten. Geluid dat schadelijk kan zijn voor je gehoor. Gebruik daarom speciale zwem oordopjes van No Noise voor de watersport. Deze swim oordoppen houden niet alleen extreem geluid tegen, tot 33,4% demping, maar ook water. Zo bescherm je je oren tegen gehoorbeschadiging en blijf je door het speciale keramische filter, wel alles goed horen.

Speciale filters in de zwem oordoppen

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar zwem oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Aanwijzingen tijdens de sport blijf je horen. De oordoppen voor het zwemmen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

Zwem oordop filter