Zwem oordopjes

Zwem oordopjes vind je online bij Alles over gehoorbescherming. Bij het zwemmen of andere watersport activiteiten komt er geregeld water in de oren terecht en dat is erg vervelend! Wat kun je hier aan doen? Zijn er speciale oordoppen? Zoek niet langer verder naar zwem oordopjes, want u bent bij ons aan het juiste adres. We hebben speciale zwem oordoppen ontwikkeld, zodat je ongestoord baantjes kan zwemmen.

Online shop voor zwem oordopjes

Veel mensen zoeken op het internet, in folders of in de winkel naar zwem oordopjes. Het zijn niet alleen de bezoekers van rockconcerten. Ook tijdens het motorrijden, het werk of als je in een rumoerige buurt woont, kan geluidsoverlast tot gehoorschade leiden. Dat kan zowel door een piekbelasting van het oor (concert) als door langdurige belasting (werk). Dit komt op het water voor wanneer je op een jetski zit of als waterskiër achter de boot.

Waterdichte oordopjes

Zwem oordopjesDe doppen beschermen niet alleen tegen het geluid, maar ook tegen het water wat in je oren kan komen. Een erg vervelend gevoel! Daarom zeg ik kijk snel in de online shop van No Noise voor de meest uitgebreide keuze in zwem oordopjes.

Kies het type oordoppen dat past bij je gebruik en ervaar wat vele andere gebruikers ook ervaren hebben. No Noise oordoppen zijn onmisbaar en de top in gehoorbescherming. Van Zeeland tot Flevoland en van Harlingen tot in Arnhem worden de oordoppen bij u thuis bezorgd!

Zwem oordopjes? Ga voor No Noise Watersport

De watersport oordoppen zorgen voor 33,4% demping van geluiden. Door het speciale keramische filter in de dop dringen vervelende geluiden niet meer tot u door. Terwijl u wel gewoon met andere mensen kunt praten. Kies daarom voor No Noise zwem oordoppen als geen wat in uw oor wilt tijdens zwemmen, surfen, snorkelen of andere vorm van watersport. Lees meer over het onderwerp zwem oordopjes op onze website waar u alles vindt over gehoorbescherming.