Werk oordoppenWerk oordoppen

Werk oordoppen | Op je werk alles horen, behalve dat wat schadelijk is.

Werken op een schip, op een boorplatform of in een machinehal betekend heel wat omgevingsgeluid opvangen. Belangrijke signalen, opmerkingen van de collega’s, maar ook schadelijke geluiden die het gehoor aantasten.

Werk oordoppen horen bij veilig werken!

Wie nu en in de toekomst alle waarschuwingen van collega’s, veiligheidssignalen en de schaftbel wil blijven horen, beschermt zijn gehoor met oordoppen van No Noise. Want met werk-oordoppen van No Noise wordt het geluid tot 29,5dB gefilterd zonder nadelige bijeffecten. Alle opmerkingen, signalen, bellen en toeters blijf je horen. Alleen de schadelijke geluiden worden gedempt en gefilterd. Hierdoor zijn werk-oordoppen van No Noise veilig, want je blijft in contact met de systemen en je collega’s.

Oordoppen “op maat”

Vooral in werkomgevingen waar langdurig met gehoorbescherming gewerkt moet worden, zijn oordoppen “op maat” een uitkomst. Werkkleding en schoenen zijn immers ook op je maat aangepast. Dat kan dus met oordoppen ook. Oordoppen “op maat” zijn specifiek afgestemd op je gehoorgang en passen als een jas. Dit verhoogt het draagcomfort en voorkomt irritatie.

Zuivere geluidsfilter voor op de werkvloer

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar werk oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten De belangrijke signalen op de werkvloer blijf je horen. De oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

Geschikt voor langdurig gebruik

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

Werk oordop filter