Water oordoppen

Water oordoppen vind je online bij Alles over gehoorbescherming. Bij het zwemmen of andere watersport activiteiten komt er geregeld water in de oren terecht en dat is erg vervelend! Wat kun je hier aan doen? Zijn er speciale oordoppen? Zoek niet langer verder naar water oordoppen, want u bent bij ons aan het juiste adres. We hebben speciale zwem oordoppen ontwikkeld, zodat je ongestoord baantjes kan zwemmen.

Online shop voor water oordopjes

Veel mensen zoeken op het internet, in folders of in de winkel naar water oordoppen. Het zijn niet alleen de bezoekers van rockconcerten. Ook tijdens het motorrijden, het werk of als je in een rumoerige buurt woont, kan geluidsoverlast tot gehoorschade leiden. Dat kan zowel door een piekbelasting van het oor (concert) als door langdurige belasting (werk). Dit komt op het water voor wanneer je op een jetski zit of als waterskiër achter de boot.

Waterdichte oordoppen

De doppen beschermen niet alleen tegen het geluid, maar ook tegen het water wat in je oren kan komen. Een erg vervelend gevoel! Daarom zeg ik kijk snel in de online shop van No Noise voor de meest uitgebreide keuze in water oordoppen.

Kies het type oordoppen dat past bij je gebruik en ervaar wat vele andere gebruikers ook ervaren hebben. No Noise oordoppen zijn onmisbaar en de top in gehoorbescherming. Van Zeeland tot Flevoland en van Harlingen tot in Arnhem worden de oordoppen bij u thuis bezorgd!

Water oordoppen

Water oordoppen nodig? No Noise Watersport

De watersport oordoppen zorgen voor 33,4% demping van geluiden. Door het speciale keramische filter in de dop dringen vervelende geluiden niet meer tot je door. Terwijl je wel gewoon met andere mensen kunt praten. Kies daarom voor No Noise zwem oordoppen als geen wat in uw oor wilt tijdens zwemmen, surfen, snorkelen of andere vorm van watersport. Lees meer over het onderwerp water oordoppen op onze website waar u alles vindt over gehoorbescherming.