Tuin oordoppenTuin oordoppen

Gebruik voor rumoerige tuinklussen, tuin oordoppen!

Grasmaaien, bladblazen, snoeien… wat zijn we toch druk bezig in onze tuin. Heerlijk om te doen, maar wist u dat een grasmaaier al snel 100 dB geluid maakt? En dat bij 85 dB al gehoorbeschadiging kan optreden? Neem geen risico en gebruik No Noise tuin oordoppen. Dan kunt u na uw tuinklussen genieten van de vogeltjes.

Blijf horen wat u wil horen en filter het lawaai uit!

De speciale tuin oordoppen van No Noise zorgen ervoor dat tot 26,7 dB demping wordt bereikt op lawaaivolle tuinklussen. Dus niet alleen gebruiken bij motorzagen, maar ook bij het bladblazen en grasmaaien. Ook die klusjes kunnen een gevaar betekenen voor uw gehoor.

Door het speciale keramische filter in de tuin oordoppen van No Noise, hoort u alles, zonder de schadelijke effecten. U bent dus niet afgesloten van de wereld en hoort gewoon wanneer de thee klaar is of iemand iets vraagt.

Tuin oordopjes met speciaal filter

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar oordoppen voor de tuin, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Een vraag of de telefoon blijf je horen. De tuin oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

Tuin oordop filter