Slaap oordoppenSlaap oordoppen

Slaap oordoppen | Heerlijk dromen langs de A10.

Nederland wordt steeds drukker. Snelwegen zijn vaak 24 uur per dag in gebruik en als uw slaapkamer ernaast ligt dringt verkeersgeluid gewoon binnen. Zeker als er ook een raam open staat. Maar ook in de slaapkamer wordt soms veel geluid geproduceerd. Snurken kan wel tot 90 dB geluid produceren. Daar naast slapen is moeilijk. Daarom heeft No Noise speciale slaap oordoppen ontwikkeld die een rustige nacht garanderen.

Geen last meer van snurkers met slaap oordoppen!

Met No Noise slaap oordoppen voor de nacht worden de geluiden tot 33,4 dB gefilterd. Door het speciale keramische filter dringen deze vervelende nachtbrakers niet meer tot u door. Terwijl gewoon praten, de wekker of een brandalarm WEL te horen is. Da’s wel zo veilig én prettig. Kies daarom voor No Noise sleep oordoppen als u zonder hinderlijke bijgeluiden wil slapen.

Zuivere filtering van geluiden

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar slaap oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. De wekker of een gesprek blijf je horen. De slaap oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

Geschikt voor langdurig gebruik

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

Slaap oordop filter