Schiet oordoppenSchiet oordoppen

Schiet oordoppen | Bij in- en outdoor schieten zijn oordoppen een uitkomst!

Schieten maakt veel geluid. Vooral de harde knallen gaan vaak wel tot 150 dB. Terwijl boven de 85 dB er al gehoorschade kan optreden. Daarom gebruiken schiet instructeurs vaak zware gehoorbescherming. Voor de professionele jager of hobby jager is dat geen optie. Deze beschermers dempen al het geluid. Ook de aanwijzingen van de collega’s. Daarom heeft No Noise speciale schiet oordoppen ontwikkeld voor de jacht. Deze schiet oordoppen zijn voorzien van een speciaal keramisch filter. Hiermee worden vooral de hogere schadelijke frequenties weg gefilterd.

Schiet oordoppen voor de jacht

Met de speciale oordoppen voor de jacht en schietsport van No Noise hoor je alle seinen van je collega’s én de honden terwijl de schadelijke boventonen worden gefilterd. En door de kleine afmeting en het dragen in de gehoorgang, is langdurig gebruik plezierig. De ziet er bijna niets van en het dekt niet de oren af.

Je hoort alles wat je moet horen, zonder kans op gehoorbeschadiging.

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar schiet oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Aanwijzingen tijdens de jacht blijf je horen. De schiet oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

schiet oordop filter