Schiet gehoorbescherming

Schiet gehoorbescherming | Eenvoudig online te bestellen in de webshop van Alles over gehoorbescherming. Met de speciale oordoppen voor schietsport en de jacht hoor je alle seinen van je collega’s én de honden terwijl de schadelijke boventonen goed worden gefilterd. Door de kleine afmeting kun je ze goed dragen in de gehoorgang. Dit is bij langdurig gebruik erg plezierig. Je ziet er bijna niets van en de schietsport oordoppen dekken niet de oren af.

Ongestoord jagen met schiet gehoorbescherming

Jagers en leden van een schietvereniging zoeken online en offline naar schiet gehoorbescherming. Ze struinen menig hoorspecialist of webshop af. Het zijn niet alleen de bezoekers van rockconcerten. Ook tijdens het vliegen, het tuinieren of als je in een rumoerige buurt woont, kan geluidsoverlast tot gehoorschade leiden. Dat kan zowel door een piekbelasting als door langdurige belasting van het oor. Het is daarom verstandig om tijdens het schieten, maar ook motorrijden, tuinieren, uitgaan en werk goede oordoppen met filter te dragen.

Loop geen gehoorschade op tijdens het schieten

Veiligheid is erg belangrijk tijdens het schieten, maar vergeet daarbij zeker de oren niet! Daarom zeg ik kijk snel in onze webshop voor de beste gehoorbescherming en zoek niet langer door naar: schiet gehoorbescherming.

Kies het type oordoppen dat past bij je gebruik en ervaar wat vele andere gebruikers ook ervaren hebben. No Noise oordopjes zijn onmisbaar en behoren tot de top in gehoorbescherming. Van Oost-Groningen tot Noord-Holland en van Middelburg tot in Leeuwarden worden de oordoppen bij u thuis bezorgd!

Schiet gehoorbescherming? Ga voor No Noise Shoot oordoppen

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar motor oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare effecten. De oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen van de schiet gehoorbescherming.

Schiet gehoorbescherming