Reis oordoppenReis oordoppen

Reis oordoppen | Met oordoppen van No Noise, geen last van drukverschillen!

Vliegreizen worden extra comfortabel als je tijdens de reis kunt slapen. Maar motorgeluid en drukverschillen zijn vaak spelbrekers. Daarom heeft No Noise speciale oordoppen voor vliegreizigers ontwikkeld. Deze reis oordoppen dempen het motorgeluid terwijl een gewone conversatie mogelijk blijft. Als extra reguleren uw No Noise oordoppen ook de drukverschillen. Hierdoor krijgt u geen druk op de oren of oorpijn.

Heerlijk slapen, zonder oorpijn in het vliegtuig!

Door de speciale keramische filters is de demping van No Noise reis oordopjes voor vliegreizen 29 dB. Hiermee krijgen uw oren voldoende rust om de slaap te vatten. U komt fris aan op uw bestemming. Ook turbulentie of andere omstandigheden waardoor er drukverschillen kunnen ontstaan, worden door uw reis oordoppen gereguleerd.

Reis oordoppen met keramische filters

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar reis oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Een conversatie tijdens de vliegreis blijft mogelijk. De oordoppen voor op reis van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

Vergeet niet de oordoppen voor de reis te reinigen

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

 

Reis oordop filter