Muziek oordoppenMuziek oordoppen

Muziek oordoppen | Genieten van house tot Strauss

Je gaat naar een concert voor de muziek, de beleving. Heerlijk die sfeer, de beat die je voelt. Want of je nu van rock, jazz of klassiek houdt, je gaat voor de muziek. Maar let op!! Bij een live concert is het geluid vaak sterker dan wat goed is voor je oren. Zowel bij klassieke uitvoeringen als bij elektrisch versterkte popconcerten. Vooral de hoge frequenties zijn funest.

Gefilterde muziek oordopjes

Gebruik daarom altijd gehoorbescherming in de vorm van gefilterde muziek oordopjes. Want die laten de muziek door en houden alleen de gevaarlijke hoge frequenties tegen. Zo heb je met gefilterde muziek oordoppen van No Noise de beste gehoorbescherming. No Noise oordoppen speciaal voor muziekuitvoeringen, filteren tot 28,5 Db weg in vooral de hoge frequenties. De muziek beleving blijft, een gesprek kun je gewoon voeren, terwijl de gevaarlijke piek frequenties worden uitgefilterd.

Met muziek oordoppen hoor je wel muziek, geen lawaai.

Gitaren blijven gitaren, pauken, pauken en je beleeft de muziek net zo intens als zonder oordoppen. En met muziek oordopjes van No Noise weet je dat je over tien jaar nog net zo van muziek kunt genieten. Neem daarom geen risico en gebruik gefilterde muziek oordoppen van No Noise bij je volgende concert.

Filters voor verschillende toepassingen

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar muziek oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Je blijft dus van de muziek genieten. De muziek oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.

No Noise muziek oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

Muziek oordoppen geluid