Motor oordoppenMotor oordoppen

Motor oordoppen zijn net zo belangrijk als een motorpak, helm en de zonnebril!

Of je nu 250 of 1000 cc tussen de benen hebt, je zorgt altijd voor optimale bescherming van je lichaam. Want de motorrijder is kwetsbaar. Dus is de motor in topconditie, heb je een goed motorpak, gekeurde helm en een goede zonnebril. Alles gereed voor een leuk dagje rijden. Maar vergeet de gehoorbescherming niet!

Oordoppen tegen windgeruis

Ook met een valhelm op geeft windgeruis ruim 105 dB geluid. Alles boven de 85 dB is schadelijk en geeft onherstelbare gehoorschade. Dat wil je niet en daarom gebruiken steeds meer motorrijders No Noise motor oordoppen. Met No Noise motor oordoppen heb je geen last van hinderlijk windgeruis en andere schadelijke geluidseffecten, terwijl een gesprek gewoon mogelijk blijft. Ook sirenes en claxons blijf je horen. Door het unieke keramische filter worden de gevaarlijke frequenties, zuiver weg gefilterd, zonder dempingseffecten.

Blijf alert op je motor met oordoppen van No Noise.

Met minder hoge geluidsbelasting blijft motorrijden leuk en aangenaam. Ook blijf je langer alert. Net als het motorpak, de helm en de zonnebril behoren motor oordoppen voor motorrijders steeds meer tot de standaard uitrusting. Gebruik ze ook!

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar motor oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare dempingseffecten. Een gesprek op de motor blijft mogelijk en ook het andere verkeer hoor je. De motor oordoppen van No Noise zijn siliconenvrij en gemaakt uit hypoallergeen kunststof voor langdurig draagcomfort.ADAC keurmerk

Reinigingsset voor oordoppen geschikt voor op de motor

No Noise oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen. Oordoppen van No Noise slijten niet en voldoen aan de hoogste eisen.

motor oordop filter