Gehoorschade

Het kan plotseling optreden, of geleidelijk gaan. Maar wie zich onvoldoende beschermt tegen te hard geluid of tegen schadelijke frequenties, krijgt vroeg of laat last van gehoorschade. Vaak komt dat in de vorm van ouderdomsgehoorverlies, maar dan op veel jongere leeftijd. Niet leuk om dan al met een gehoorapparaat te moeten lopen. Maar de gevolgen kunnen nog veel hinderlijker zijn.

Bepaalde frequenties slecht hoorbaar

Gehoorschade ontstaat bij te hard geluid, vaak op bepaalde frequentiegebieden. Je hoort dan sommige frequenties nog wel en andere een stuk minder of niet. En bij dat laatste helpt een gehoorapparaat ook niet meer. Dan is het gehoor compleet weg.

Suizen en piepen door gehoorschade

Daarnaast kan gehoorschade ook gepaard gaan met suizen of continu piepen. Daar is vaak weinig aan te doen als het eenmaal zo ver is. Met No Noise oordoppen hoef je het zover niet te laten komen. Voor elke toepassing waarbij schade aan het gehoor zou kunnen optreden (motorrijden, werk, concert, zwemmen) heeft No Noise de juiste oordop. Hiermee voorkom je schade aan je gehoor, zonder aan geluidsbeleving in te leveren. Wat je juist moet of wilt horen, hoor je ook!

Gehoorschade motorrijden

Voorkom gehoor schade door motorrijden met speciale motor oordoppen

Clinically tested & approved

ce

 

 

 

NoNoise Gehoorbeschermers zijn getest en toegelaten door de IFA (Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung), Duitsland (CE0121). Alle Nonoise Gehoorbeschermers hebben het certificaat van conformiteit volgens EU- directieven 89/686/EEC, EN-352:2002 en NEN-EN-ISO 9001:2008 (Artikel 11 punt B van directive 89/686/EEC) onder toezicht van TÜV Nederland QA B.V.