Gehoorbescherming

Gehoorbescherming | We leven steeds langer en we stellen steeds hogere eisen aan ons leven. Tot op hoge leeftijd fit zijn, je goed kunnen bewegen en overal aan kunnen meedoen. Daar hoort goed kunnen horen ook bij! Aan een afnemend gehoor door ouderdom is helaas weinig te doen. Maar steeds meer jongere mensen ontwikkelen op steeds jongere leeftijd gehoorschade. En daar is wel wat aan te doen!

Met een goede gehoorbescherming kom je een heel eind

Iedereen kent wel die koptelefoon modellen die je op kunt zetten bij het grasmaaien of hout zagen. Onhandig groot en warm aan de oren. En je hoort ook gelijk niet meer dat er koffie is. Ook die weggooi oorproppen die je bij fabrieksbezoeken wel eens krijgt, zijn lastig. Ze blijven vaak slecht zitten en doppen echt je gehoorgang af. Allemaal vormen van gehoorbescherming die veel nadelen hebben. Gefilterde oordoppen (op maat gemaakt) zijn een comfortabele oplossing.

Haal gehoor beschadigende frequenties weg

Vooral als je veel in de fabriek bent, regelmatig concerten bezoekt of een fervent motorrijder bent, zijn je eigen gefilterde oordoppen een must. En wie voor maximaal comfort kiest, laat ze zelfs ‘op maat’ maken. Met de eigen oordoppen (op maat) kies je het juiste type voor jouw gebruik. De keramische filters die zijn ingebouwd filteren exact die frequenties weg, waar het gevaar op gehoorbeschadiging aanwezig is. De andere geluiden worden ongehinderd doorgegeven.

Je hoort dus niet dat je oordoppen in hebt en je merkt het verder eigenlijk ook niet. Want de No Noise oordoppen zijn zo klein, dat ze bijna geheel in de gehoorgang verdwijnen. Er blijft alleen een klein staafje uitsteken, om de doppen uit te kunnen doen.

Comfortabele oordoppen van No Noise

Door de frequentie specifieke werking en het comfortabele dragen zijn oordoppen van No Noise een goede maatregel tegen gehoorbescherming.

 

Gehoorbescherming voor zwemmers

Clinically tested & approved

ce

 

 

 

NoNoise Gehoorbeschermers zijn getest en toegelaten door de IFA (Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung), Duitsland (CE0121). Alle Nonoise Gehoorbeschermers hebben het certificaat van conformiteit volgens EU- directieven 89/686/EEC, EN-352:2002 en NEN-EN-ISO 9001:2008 (Artikel 11 punt B van directive 89/686/EEC) onder toezicht van TÜV Nederland QA B.V.