Gehoorbescherming op maat motor

Gehoorbescherming op maat motor | Bestel ze online bij Alles over gehoorbescherming. Tijdens het motorrijden zijn er veel geluiden die het rijden belemmeren. Het windgeruis is grootste boosdoener met geluiden tot wel 105 dB. Wat kun je hier aan doen? Zijn er speciale oordoppen? Zoek niet langer verder naar Gehoorbescherming op maat motor, want u bent bij ons aan het juiste adres. We hebben speciale motor oordoppen ontwikkeld, zodat je comfortabel motor kunt rijden.

Ongestoord de weg op met goede oordoppen

Gehoorbescherming op maat motorVeel mensen zoeken online en offline naar gehoorbescherming op maat motor en struinen menig hoorspecialist of webshop af. Het zijn niet alleen de bezoekers van rockconcerten. Ook tijdens het vliegen, het tuinieren of als je in een rumoerige buurt woont, kan geluidsoverlast tot gehoorschade leiden. Dat kan zowel door een piekbelasting als door langdurige belasting van het oor. Motorgeluiden en drukverschillen komen veel voor in vliegtuigen en zorgen voor een vervelende belasting.

Loop geen gehoorschade op tijdens het rijden

Gehoorbescherming voor op de motor is net zo belangrijk als een goed motorpak, handschoenen en helm! Daarom zeg ik kijk snel in de webshop van No Noise voor de beste gehoorbescherming en zoek niet langer door naar: Gehoorbescherming op maat motor.

Kies het type oordoppen dat past bij je gebruik en ervaar wat vele andere gebruikers ook ervaren hebben. No Noise oordopjes zijn onmisbaar en behoren tot de top in gehoorbescherming. Van Drenthe tot Noord-Holland en van Middelburg tot in Roodeschool worden de oordoppen bij u thuis bezorgd!

Gehoorbescherming op maat motor? Ga voor Motorsport oordoppen

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar motor oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare effecten. De oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reiniging set kun je de filters reinigen van de gehoorbescherming op maat motor.