Festival oordopjes kopen

Festival oordopjes kopen | Bestel ze online bij Alles over gehoorbescherming. Wie zijn oren goed open zet, hoort van alles. Maar in deze moderne maatschappij is er steeds vaker gevaar voor overbelasting van het oor. Te veel te harde geluiden en te hoge frequenties, waardoor gehoorbeschadiging kan ontstaan. Met muziek oordoppen van No Noise kun je dat voorkomen.

Met festival oordopjes ga je zonder zorgen op pad.

Je gaat naar een festival voor de muziek en de beleving. Heerlijk die sfeer, de beat die je voelt. Want of je nu van rock, jazz of klassiek houdt, je gaat voor de muziek. Maar let wel op! Bij een live concert is het geluid vaak sterker dan wat goed is voor je oren. Zowel bij klassieke uitvoeringen als bij elektrisch versterkte popconcerten. Vooral de hoge frequenties zijn funest.

Loop geen gehoorschade op tijdens een concert

Gehoorbescherming wordt vaak vergeten maar is erg belangrijk tijdens een avond in de disco of bij een concert! Kijk daarom snel in de webshop van No Noise voor de beste gehoorbescherming en zoek niet langer door naar: Festival oordopjes kopen.

Gitaren blijven gitaren, pauken, pauken en je beleeft de muziek net zo intens als zonder oordoppen. Met muziek oordoppen van No Noise weet je dat je over tien jaar nog net zo van muziek kunt genieten. Neem daarom geen risico en gebruik gefilterde muziek oordoppen van No Noise bij je volgende concert.

Festival oordopjes kopen

Festival oordopjes kopen? Kies voor No Noise Music

No Noise heeft verschillende filters ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De filters zijn allemaal getest door het IFA in Duitsland en zijn Europees gecertificeerd. Omdat No Noise alleen keramische filters toepast in haar muziek oordoppen, is de filtering zuiver en zonder nare effecten. De oordoppen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een speciale reinigingsset kun je de filters reinigen van de Festival oordopjes kopen.